Please enable JS

Jak naštvat vašeho šéfa: Krok za krokem

Jak naštvat vašeho šéfa: Krok za krokem
Jak naštvat vašeho šéfa: Krok za krokem
01. Listopad 2023

V každém pracovním prostředí je nezbytné udržovat dobré vztahy s nadřízenými. Nicméně, existují chvíle, kdy může být lákavé trochu naštvat šéfa, ať už z legrace, nebo kvůli sebevyjádření. V tomto blogu vám ukážeme, jak to udělat tak rafinovaně, tak doufáme, že vás náš výčet kroků pobaví! 

 

Krok 1: Pozdní příchod na schůzky

Prvním a snad nejjednodušším způsobem, jak naštvat svého šéfa, je být neustálým opozdilcem na schůzky a setkání. Nic neukazuje na nedostatek profesionálního zaujetí víc, než nedodržování časového plánu.

Krok 2: Neustálé výmluvy

Pokud hledáte způsob, jak svého šéfa opravdu rozzlobit, zkuste na každou kritiku nebo připomínku reagovat výmluvou. Takto ukážete, že nejste ochotni převzít odpovědnost za svou práci.

Krok 3: Ignorace e-mailů a zpráv

Ignorování komunikace ze strany vašeho šéfa je jistý způsob, jak vzbudit jeho hněv. Je to jako říct: “Vaše emaily pro mě nejsou důležité.”

Krok 4: Nedodržení pokynů

Pokud jde o způsoby, jak naštvat svého šéfa, přehlížení jeho pokynů je na vrcholu seznamu. Nejenže to ukazuje nedostatek respektu, ale také vytváří problémy v celém týmu. Doporučujeme se tedy nedržet žádných psaných i nepsaných pokynů! 

Krok 5: Neochota učit se a růst

Žádný šéf nechce mít ve svém týmu člena, který není ochoten se učit a růst. Ukázáním nezájmu o rozvoj vašich dovedností a znalostí poskytnete svému šéfovi důvod k rozčilení.

 

I když může být lákavé trochu naštvat svého šéfa, je důležité si uvědomit, že dlouhodobé udržování dobrých pracovních vztahů je klíčem k profesnímu úspěchu. Proto byste měli vždy usilovat o to, aby vaše interakce se šéfem byly dobré, je to přece jen váš nadřízený! 


Kontaktujte nás

Odesláním souhlasím, aby společnost WOLIP s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.