Please enable JS

Asistentka, skladník, manažer nebo chirurg? Najdeme práci všem!

Asistentka, skladník, manažer nebo chirurg? Najdeme práci všem!
Asistentka, skladník, manažer nebo chirurg? Najdeme práci všem!
17. Duben 2024

Většina lidí si myslí, že „personálky“ obsazují pouze dělnické pozice, ale není tomu tak. Například my ve WOLIP máme velmi široký záběr a není pro nás žádný problém obsadit jakoukoliv pracovní pozici.. Díky bohatým 20letým zkušenostem s recruitmentem najdeme práci nejen dělnickým a kancelářským profesím nebo top managementu, ale také lékařům nejrůznějších specializací včetně všeobecných a praktických sester. 

Víme, že proces hledání nebo změny nové práce může být stresující, proto se snažíme vám ho co nejvíce ulehčit. Ke každé pozici přistupujeme individuálně a snažíme se najít jak pro kandidáta, tak zaměstnavatele nejlepší možná řešení. Při tom se náborové procesy mohou odlišovat v závislosti na to, zda se jedná o pozici bílých nebo modrých límečků.

Pro lepší pochopení. Náborový proces bude pro skladníka trochu jiný než například nábor lékařského personálu. V oblasti lékařství se k náborovému procesu přistupuje na základě očekávání lékaře. 

Co teda hledá takový lékař?

Lékaři nejen hledají stabilní zaměstnání, ale také prostředí, které jim umožní rozvíjet jejich odborné dovednosti a specializace. Všechny tyto a další skutečnosti musí brát recruiter v potaz, aby vyhověl požadavkům daného jedince. 

Moderní zdravotnické prostředí 

Lékaři hledají pracovní místa v moderních a dobře vybavených zdravotnických zařízeních, která jim umožní poskytovat nejlepší péči svým pacientům. To zahrnuje přístup k nejnovější technologii a léčebným postupům.

Možnosti dalšího vzdělávání a specializace

Pro mnoho lékařů je důležité, aby jejich pracovní místo nabízelo možnosti dalšího vzdělávání a rozvoje. To může zahrnovat přístup k odborným kurzům, účast na konferencích nebo specializované programy.

Work-life balance

S narůstajícím povědomím o důležitosti pracovně životní rovnováhy, hledají lékaři taková pracovní místa, která jim umožní vyváženost mezi prací, rodinným a osobním životem. Klíčovými faktory tak může sehrát například flexibilní pracovní doba.

Podpora kariérního růstu 

Lékaři se často zajímají o možnosti kariérního postupu a růstu v systému zdravotnických zařízení. To může zahrnovat možnosti přesunu na vedoucí pozici, účast na výzkumných projektech nebo podporu při získávání akreditací.

Kolegiální prostředí a týmová práce

Pro mnoho lékařů je důležité pracovat v prostředí, kde je podpora kolegů, kteří v týmu spolu vzájemně kooperují. Spolupráce může vést k lepší péči o pacienty a zlepšení pracovního prostředí.

Nábor lékařského personálu vyžaduje pečlivý a individuální přístup, který bere v úvahu specifické potřeby a očekávání lékařů. Personální agentury, které jsou schopny poskytnout tento specifický typ služby, mohou lékařům pomoci najít práci, která odpovídá jejich profesním cílům a ambicím.

Ať už jste lékař, nebo ne, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Jsme tu, abychom vám pomohli najít ideální pracovní místo nebo vhodného kandidáta pro vaši firmu!

Jsme vaši parťáci ve světě HR. My nehledáme, my obsazujeme.

Tým WOLIP


Kontaktujte nás

Odesláním souhlasím, aby společnost WOLIP s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.