Please enable JS

Nejste si jistí svou úrovní angličtiny? Naše recruiterky vám poradí!

Nejste si jistí svou úrovní angličtiny? Naše recruiterky vám poradí!
Nejste si jistí svou úrovní angličtiny? Naše recruiterky vám poradí!
05. Červen 2024

V dnešní době je angličtina klíčem k mnoha skvělým pracovním příležitostem. Co ale dělat, když si nejste jisti svou úrovní angličtiny? Narazili jste na pracovní inzerát, který vyžaduje znalost angličtiny, ale nevíte, zda vaše jazykové dovednosti odpovídají požadavkům? Nezoufejte! Naše recruiterky vám s tím rády pomohou.

Aktivní vs. Pasivní mluvčí

Jedním z prvních kroků je zjistit, jestli jste aktivní nebo pasivní mluvčí. Aktivní mluvčí dokáže bez problémů komunikovat, diskutovat a reagovat na různé situace v angličtině. Pasivní mluvčí rozumí textům a konverzacím, ale může mít potíže s komunikací a používáním jazyka. Ať už patříte do kterékoliv kategorie, naše recruiterky vám poradí, jak své dovednosti zlepšit a jak se připravit na pracovní pohovor v angličtině.

Jakou úroveň angličtiny potřebujete?

Je důležité vědět, na jaké úrovni aktuálně jste a jakou úroveň potenciální zaměstnavatel potřebuje. Zde je stručný přehled:

  • A1, A2 (Začátečník): Základní komunikace, umíte se představit a klást jednoduché otázky.
  • B1, B2 (Středně pokročilý): Dokážete vést běžnou konverzaci, rozumíte hlavním bodům jasné standardní řeči týkající se běžných témat.
  • C1, C2 (Pokročilý): Plynulá komunikace, rozumíte složitým textům a bez problémů vyjadřujete své myšlenky.

Potřebujete angličtinu pro novou práci?

Pokud jste se dočetli v inzerátu, že je pro danou pozici nutná angličtina na úrovni XY, ale Vy si nejste jistí, zda splňujete takové požadavky nepanikařte. V rámci tzv. preselektivního telefonátu společně s našimi recruiterkami zhodnotíme vaše aktuální schopnosti a doporučíme vám kroky, které vám pomohou se na požadovanou úroveň dostat. Možná zjistíte, že vaše znalosti jsou lepší, než jste si mysleli, nebo vás nasměrujeme na kurzy a zdroje, které vám pomohou se zlepšit.

 

Podpora a rady od našich recruiterek

Nejen, že vám poradí s vaším životopisem a motivačním dopisem, ale také vám pomohou s přípravou na pohovor v angličtině. Můžete si s nimi nacvičit odpovědi na běžné otázky, projít si terminologii z vašeho oboru a získat cenné tipy, jak se cítit sebejistěji.

 

Nenechte se odradit

Pamatujte, že každý začátek je těžký. Důležité je nevzdávat se a pracovat na sobě. S naší pomocí a podporou budete mít jistotu, že uděláte maximum pro svůj úspěch. Nechte nám starosti s vaším jazykovým vybavením a soustřeďte se na to, co umíte nejlépe.

 

Jsme tady pro vás!

Nebojte se nás kontaktovat. Ať už potřebujete radu ohledně vaší angličtiny, nebo hledáte nové pracovní příležitosti. Jsme připraveni vám pomoci najít ideální pracovní místo, kde budete moci naplno využít své schopnosti.

Jsme vaši parťáci ve světě HR. My nehledáme, my obsazujeme.

Tým WOLIP


Kontaktujte nás

Odesláním souhlasím, aby společnost WOLIP s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.