Please enable JS

Zaměstnanec hledá zaměstnavatele

Zaměstnanec hledá zaměstnavatele
Zaměstnanec hledá zaměstnavatele
25. Březen 2024

Zaměstnanec hledá zaměstnavatele? S námi hračka!

Dnešní moderní doba je plná neomezených možností. Můžete cestovat, pracovat odkudkoliv, podnikat v čemkoliv chcete a vydělávat tolik, kolik si řeknete. Firmy modernizují, rozvíjejí svá pole působnosti, expandují, automatizují a robotizují.

V takovémto světě se nacházíte, a držíte v rukou svůj vlastní osud. Proč byste si teda nemohli najít zaměstnavatele? Ano, slyšíte správně! Fenomén „najdi si svého šéfa“ je novým aktuálním trendem.

V tomto článku vám nebudeme radit, jak se máte prezentovat na sociálních sítích nebo kde hledat nabídky. Pokud jste člověk, který hledá zaměstnání, jako první si řeknete - co chcete dělat, v čem jsou vaše silné stránky a kde si sám sebe představujete. Jakmile si toto dáte dohromady, usadíte se u vašeho mobilního telefonu nebo počátače a procházíte portály s nabídkou práce.

Co kdyby to ale šlo jinak?

Co když můžete jednoduše zavolat a požádat o pomocnou ruku při hledání nového zaměstnavatele? Ve WOLIP je možné všechno!

Nejen, že obsazujeme pozice, které si požaduje daná firma, ale pomáháme vám individuálně s výběrem vhodného zaměstnavatele. A to na základě vašich pracovních zkušeností a požadavků. Stačí se na nás obrátit e-mailem, nebo zavolat. Postup je stejný. Kontaktujte nás, pošlete nám životopis a počkejte, až vám zavoláme. Obvykle nenecháváme uchazeče o zaměstnání dlouho čekat a reagujeme do dvou dnů.

Jakmile se s vámi naše recruiterky spojí, popište jim vaši představu, podělte se o vaše dosavadní pracovní úspěchy, dosažené vzdělání, kurzy apod. Nezapomeňte zmínit, co je pro vás v potenciálním zaměstnání překážkou (i tato skutečnost se významně podílí na výběru zaměstnavatele, např. nepřejete si pracovat v noci). Během telefonátu nebo online hovoru s vámi probereme vhodnost vašeho uplatnění, poradíme vám se sestavením životopisu nebo ho společně upravíme.  Zaměříme se na důležitou otázku, která je součástí všech pohovorů – mzda. Recruiterky vám poradí, kolik si můžete na základě vašich zkušeností říct.

První krok k novému zaměstnání jste udělali. Co teď? Vyčkejte. Díky pestré databázi zaměstnavatelů, které mají recruiterky k dispozici, vyberou a kontaktují společnosti, pro které se zdáte být skvělou volbou. Pokud dojde ke vzájemné shodě vašich požadavků, ozveme se vám zpět. Představíme vám potenciálního zaměstnavatele, nabízenou pracovní pozici, benefity a mzdové ohodnocení. Pokud vás v tento moment nabídka zaujala, jste o další krok blíže ke své vysněné práci. Stačí se už jen domluvit na termínu a čase pohovoru.  

Jak na něm oslníte, už je jen na vás! Pokud si nevíte rady, přečtěte si pár tipů v následujícím článku: https://www.wolip.cz/blog/44-lhani-na-pohovoru


Kontaktujte nás

Odesláním souhlasím, aby společnost WOLIP s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.